We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

ROMBO

by Rombo

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Experts 02:11
Sóc experta en creure’m mentides que m’allunyen de la vida. Ets expert en preveure fugides quan sospites que m’estimes. Sóc experta en entendre’t quan mires distingeixo els teus mals dies. Ets expert en dir coses boniques mentre no passin de mida. Potser pots intentar fer un curset exprés una classe integral de tractar la gent i, si en tombar el revers, veus que no has entès res, prova d’encertar què hi feia jo darrere teu.
2.
Rendició 01:57
És la fi del món. Els mars s’han tornat grocs fins que el sol s’ha fos i ha arribat la rendició. Els humans s’han congregat en rotllanes fraternals. Mil espècies d’animals descendint dels cims més alts. Entre incendis siderals m’has vingut a retrobar. Ens costava respirar, m’agafaves fort les mans.
3.
Ocells 01:54
Deteriorar-me amb tu m’hauria vingut de gust, veure créixer infants en jardins grans. Imaginar-me amb tu m’hauria vingut de gust, però ha arribat l’hivern i tinc tant fred i tinc tant fred. La gent aplaudirà en veure’ns fracassar. Aquells que van ser certs perduts entre els ocells.
4.
Kickboxing 01:32
Vull estar amb tu Vull estar amb tu Vull estar amb tu Vull estar amb tu I ballar al ritme de la festa, i passar un bon dia i un bon vespre, i que em portis flors. Vull estar amb tu Vull estar amb tu Vull estar amb tu Vull estar amb tu Que s’apartin les dones que flirtegen, que vigilin les fresques que et sedueixen, que faig kickboxing. Vull estar amb tu Vull estar amb tu Vull estar amb tu Vull estar amb tu
5.
Quan les dones eren estoiques vestien de negre, adoptaven posats humils. Deien que sí i cosien les tares dels vestits vells als fracassos dels marits. Quan les dones eren estoiques guardaven la por en calaixos ben fornits. Deien que sí i assistien a missa convençudes que aquell era el seu destí. Quan les dones eren estoiques les mans els pudien a lleixiu. Deien que sí i tenien canalla de tirants llargs i bessons molt esportius. Quan les dones eren estoiques es morien sense saber que, en realitat, els esposos tenien les seves ‘queridas' quan entraven en edat postmenstrual.
6.
Camps 01:45
Ens podem estirar en camps plens de flors. Ens podem refugiar en prats plens de grills. Fins que et cansis de mi. Ens podem inventar cançons sentimentals. Ens podem preparar pels finals que vindran.
7.
Animal 01:30
Ets un criminal de l'amor. No ets un animal qualsevol. Ets un criminal que em fa mal. Ets un animal: un animal que va deixant bassals de sang amb mi flotant. Quan m'he deslliurat de la sang t'he vist palplantat al davant, i m'has abraçat de costat, jo t'he contestat: Vull que et processi un jutge franc i que et condemni a deu mil anys. Vull que et processi un jutge franc i que et condemni a deu mil anys.
8.
Amfibi 03:18
Canviar de temps verbal per parlar de tu. Tu que ets un amfibi llis que desemboca al mar al mar venint del riu. I t'hem trobat pertot. La pluja de l'hivern ha deixat prats verds. D’un verd que viu de tu, d'un bosc que neix de tu.
9.
Sonats 02:19
Tots dos vau fer com dos sonats de merda disposats a declarar la guerra. No em miris així No em miris així No em miris així No em miris així Vau temptar-vos a un joc brut, conscients que acabaria malament. Els carrers naixien buits de gent, les portes bategaven amb el vent. Vau quedar ferits Vau quedar ferits Vau quedar ferits Vau quedar ferits
10.
És la invulnerable, ningú la destrueix. Avui s’ha endut els pares, i no ens ha tornat res. Les cendres, el plor ofegat d’un gos. I una cançó que ens rescati a tots. Els orfes ja no preguen, els Déus se’ls han confós. Necessitem distreure’ns per poder viure sols. Cinemes, sopars, fer l’amor, i una cançó que ens rescati a tots. I veure’t, notar-te al meu cantó. -- MARXA NUPCIAL Els qui manen han entrat fent una marxa nupcial amb redobles de timbals amb els rostres cultivats. I a l’altar s’han col·locat totes les autoritats per casar els qui han festejat amb monarques i mercats.

credits

released February 12, 2015

Editat per Indian Runners

Totes les cançons escrites i gravades per Rombo

Produït i mesclat per David Rodríguez

Gravat al local d'assaig de Can Malvehy
a Molins de Rei, el maig del 2014

Masteritzat per Cristian Pallejà

Cançons escrites per Clara Molins
Bateria: Anna Bosch
Teclats: Núria Curran
Baix i veus: Montse Martín
Guitarra i veu: Clara Molins

Disseny: Anna Bosch
Foto: Sergi Serra

license

all rights reserved

tags

about

Rombo Barcelona, Spain

Banda musical
en potència

Figura geomètrica

Contractació:
contractacio@theindianrunners.com

shows

contact / help

Contact Rombo

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Rombo, you may also like: